Eka blogimerkintä: mitäs tänne keksisi?

Moi!

Pidin aiemmin itse koodaamaani Päivänvarjo-sivustoa, mutta nyt ne eivät ole olleet netissä muutamaan vuoteen. Teen nyt siis uuden Päivänvarjon WordPress-pohjalla, ja toivon jaksavani päivittää useammin sen avulla.

Vanha sivusto perustui piirrostaiteelleni ja pienille sarjakuville, mutta tällä hetkellä käytän jo siihen DeviantArt-sivustoa, joten harkitsen, käytänkö vielä tätä sivua siihen. Ajattelin kokeilla blogin kirjoittamista kaikenlaisista sekalaisista aiheista, ja katsoa sitten, mihin suuntaan tekstit ajautuvat. Joitakin ideoita minulla jo onkin 🙂 kirjoittelen tänne, kun aikaa riittää. Teen muuta sisältöä vaikkapa sitä mukaa, kun sellaista keksin.

Ellei minua vielä tunne, lyhyt esittelyni löytyykin nyt Minä-sivulta.

Toivottavasti tästä sivustoa on iloa muillekin, miksi ikinä se sitten muotoutuukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *